Strategi

Våra strategiska fokusområden för att nå våra mål.

Utveckling
Vår syn på förnyelse färgas naturligtvis av samhället runt om oss. Nya innovationer, tidigare traditioner, utveckling av nya produkter ger oss inriktning och skapar möjligheter. Vi ska ligga i framkant för all utveckling inom plast.

Kreativitet
Många ljusa designförslag stannar på papperet eller i huvudet. Vi på NT Plast hjälper dig att förverkliga ditt designförslag. Att arbeta med plast öppnar upp stora möjligheter i skapandet av nya produkter. Vi gör det möjligt genom att dela med oss av vårt kunnande. Att se och utföra lösningar på problem, gör att vi bygger på vår kunskapsbank, som därmed förstärker vår konkurrenskraft ytterligare. Att driva innovation och kreativitet inom plastens områden är en viktigt del i vårt arbete.

Service
Vår strävan är att alltid erbjuda hög leveranssäkerhet. Att ge våra kunder det lilla extra genom att erbjuda tekniska- och praktiska råd om bearbetning av de olika plasterna. Service som grundar sig i en genomarbetad planering som ger snabba leveranser och att vi delar med oss av vårt kunnande och därmed skapar mervärden. Vår övertygelse är att hög servicenivå leder till nöjda kunder.

En av våra större produktioner utgörs av pulpetbåtrutor.