Verksamhet

Vi gör mallar, bygger prototyper, skär till och formar plasten till produkter av olika slag. Våra produktområden är många och innefattar bland annat båtrutor, husvagnsrutor, kupoler, flygplansrutor, maskinskydd och mycket mer. 
Tillverkningen sker i små och större serier efter våra kunders behov. Vi hjälper till med tekniska och praktiska lösningar vad gäller val av plast samt bearbetning av dessa fram till färdig produkt och leverans.
Vi har ett stort utbud av olika plastfabrikat för alla typer av plastkonstruktioner.


Verksamheten är indelad i två affärsområden:

  • Grossistverksamhet
    Vi lagerför ett brett sortiment av plasthalvfabrikat alltifrån plexiglas, akryl, polykarbonat till PVC, styren och profiler. Vi vägleder i produktvalet utifrån ändamålet, och skräddarsyr lösningar som är funktionsanpassade.
  • Legotillverkning av specialprodukter
    Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför specialprodukter i plast, ofta i nära samarbete med våra kunder. Allt från enstaka unika produkter till hela produktserier. Vindrutor till båtindustrin, rutor till husvagnar, flygplansrutor och kupoler är exempel på specialprodukter som tillverkas av NT Plast.

 

Våra kunder

Våra kunder är glasmästerier, industrier, skyltföretag och plastarbetare. Storebro, Micore, HR Boats och Sandvik AB är några av våra största kunder. Hos oss arbetar yrkeskunnig personal med lång erfarenhet av plast och plasttillverkning. Vi har ett engagerat samarbete med våra kunder och leverantörer i syfte att snabbt tillfredställa våra kunders behov, krav och förväntningar.

Välkommen till NT Plast med förfrågningar om allt i plast.